15 min yoga för nybörjare – Annas yoga studioVälkomna till Annas yoga studio och detta 15 minuters yoga för nybörjare pass! Vi kommer börja lugnt, köra några katt och ko utsträckningar och lätta styrkeövningar för ben, mage och armar. För att komma upp i lite tempo kör vi några solhälsningar och avslutar sedan i barnets position. Som nybörjare är det viktigt att tänka på andningen, försök att vara medveten om din andning hela tiden. Det kan vara svårt i början, gör så gott du kan! 😉

Rulla ut din yoga matta så kör vi!

www.facebook.com/annasyogastudio
Instagram: annaleijonhufvud

Intro/end: Carpe Diem Kevin MacLeod (incompetech.com)
Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 License

47 comments

 1. Hejsan! Jag har kört din nybörjaryoga i snart 2 veckor, och mina ländryggsproblem har nästan försvunnit helt. Jag har haft kronisk värk i 20 år, och vaknar oftast av att ländryggen värker. Har ätit starka värktabletter med allt vad det innebär, men bara fått korta perioder av smärtfrihet. Din yoga är det bästa som hjälpt mig med min värk. Sover bättre än någonsin, utan tabletter 👍👍👍❤️

 2. Hade aldrig testat yoga innan. Fick en stroke och blev sjukskriven två månader. Har gjort de här övningarna varenda morgon sedan dess. Vid något tillfälle knäppte det till i ryggen och nådde efter det golvet med händerna från ståendes för första gången på många år! Har verkligen blivit lite smidigare! Tack för det!

 3. Första försöket för mig, tack för en bra video! Jag fick för mig att testa yoga för rörlighetens skull, jag är så himla stel trots att jag rör på mig en hel del. Har inte din smerta, slanka figur och det känns som att mina proportioner inte vill håller med dina övningar, framförallt att gå ner till plankan igen, spolat tillbaka och upprepat men det vill sig inte 🙁 tips? 🙂

 4. Så bra att du säger vilka muskler man ska använda. Aldrig varit på ett pass när de gjort det men nu fattade jag verkligen hur man ska göra övningarna. Väldigt bra!

 5. Jag är sjuk och mamma sa att jag skulle göra lite yoga för jag har idrott idag i skolan. Detta var den bästa yogan.

 6. Pedagogiskt och givande. Några positioner kändes svåra även i dina nybörjarvideos speciellt om man är stel i lederna och har artros i knäna men hoppas och tror att det med tiden ska bli lättare och lättare. Ska försöka köra ett yogapass varannan dag … kommer att göra gott både för leder och mitt psykiska välmående (dämpa stress och viss nervositet)

 7. Jag blev tvingad till att kolla på den här på idrottslektionen, hade hellre sprungit 5 varv.

 8. Du är jätte bra på yoga.Och min mamma är yoga lärare,jag undrar om du är yoga lärare.Du är så bra

 9. Duktig du är! Första gången för mig och mina barn idag men vi ska försöka köra varje dag framöver 🙂

 10. Tack så himla mycket jag alltså jag är en tjej men jag känner mig glad och skön i kroppen tack för den här videon🥰😇😘❤️😁

 11. Förstod inte riktigt i början när du sa tillbaka in mot mitten. Du var i mitten sedan hoppade det från höger mot mitten?

 12. Det var förta gången för mig att prova yoga , det känndes jätte bra, du förklarar på ett pedagogiskt sätt, tack

 13. Mamma har sagt åt mig att prova börja med yoga då jag lider av mycket ångest osv. Så tog tag i det och provade nu, satte på din video för nybörjare och de kändes bra, du tar de långsamt, förklarar bra & har en lugn och trevlig röst. Kommer fortsätta kolla vad du har för videos och köra mig igenom yoga var och varannan dag för och se om de hjälper🥰 grymt bra jobbat 👏🏼

Leave a comment

Your email address will not be published.